joi, 11 aprilie 2013

Stiluri de rochii: Rochia de mireasa stil A-line / Rochii de mireasa in linie A




Asa cum am precizat si in postarea trecuta, urmatorul stil (tip) de rochie pe care il vom aborda este stilul A-line.

Rochia Tip A: este o rochie clasica, eleganta si simpla, cu corsajul bine definit si fusta in forma literei A, care se potriveste aproape oricarui tip de silueta si mai ales persoanelor mignone. Rochia confera eleganta si este preferata de miresele inclinate spre traditie.


 Acest tip de rochie avantajeaza miresele care vor sa mascheze partea inferioara a corpului. Silueta A-Line, oferita de acest tip de rochie, este o adevarata prietena a unei doamne. Usor evazata de la solduri in jos, ofera o eleganta desavarsita. In acelasi timp, datorita structurii modelului rochiei de mireasa  A-line, se va obtine o tinuta de inviditat, ce scoate in evidenta umerii si bustul.

 Asa cum am spus si mai sus acest tip de rochie este potrivita pentru miresele mici de inaltime pentru ca acest model da iluzia de lungime. Dar totodata avantajeaza si persoanele inalte pentru ca da iluzia de plentitudine.

Ca si croi, rochia A-line, in partea de sus este mulata, iar pe masura ce coboara se amplifica, largindu-se usor incepand din zona soldurilor. "Fusta" rochiei de mireasa se mareste treptat de la nivelul taliei in timp ce curge spre picioare.De aici si numele "stil A". Nu este la fel de bufanta precum rochia printesa, insa  poate deveni spectaculoasa prin accesoriile alese.

Statisticile spun ca sunt cele mai cumparate rochii de mireasa deoarece avantajeaza toate tipurile de siluete.

Iata cateva rochii stil A-Line realizate in atelierul nostru. Mai multe gasiti pe www.robeblanche.ro.














Iar acum si alte rochii stil A Line :














































Urmatorul stil pe care il vom descrie va fi Rochia Stil Empire.
Ati purta o rochie stil A-line in ziua nuntii? 
Ce va determina sa alegeti o astfel de rochie?






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu