luni, 8 aprilie 2013

Stiluri de rochii: Rochia de mireasa stil printesa

     Asa cum v-am promis vom trata in fiecare zi cate un stil de rochie de mireasa. Astazi ne-am propus sa va prezentam rochia de mireasa stil PRINTESA.

    Cu siguranta fiecare dintre voi a visat atunci cand era mica sa poarte o rochie de printesa. Si pentru ca  orice femeie devine printesa in ziua nuntii ei, astazi ne-am propus sa va prezentam rochia de mireasa stil PRINTESA.



       Rochia stil printesa ofera o nota de eleganta celei ce o va alege in ziua nuntii. De cele mai multe ori acest modelul de rochie ofera avantaje, pe care de cele mai multe ori nu le observam. Avantajul fustei ample este ca poate masca problemele de greutate, coapsele proieminente si abdomenul nu tocmai perfect, avantaje pe care o rochie empire sau sirena nu le prezinta.Partea de sus a rochiei este un corset. Acesta are rolul de a subtia vizibil talia si de a face o trecere armonioasa intre cele doua elemente ce alcatuiesc rochia, respectiv partea de fusta si cea de corset.

      Se spune ca rochiile tip printesa sunt adevaratele rochii de mireasa, asta pentru ca pentru multe dintre femei constituie elementul prin care pot pasi intr-o lume de vis, un taram de basm, locul in care devin printese, chiar si pentru o zi. Acest tip de rochie nu se va demoda  atata timp cat vor exista miresele ce se viseaza sa fie printese in cea mai importanta zi din viata lor. 

Rochia stil printesa si cea in A se potrivesc celor mai multe tipuri de siluete, in special femeilor cu silueta clepsidra, celor plinute si mireselor mici de statura. Detaliile ce constituie aceasta rochie, volumetriile si opulenta croielii specifice acetui tip de rochie te vor transforma intr-o aparitie diafana, desprinsa din povesti.

Rochia din dantela tip printesa devine totodata alegerea ideala pentru mireasa moderna, care mizeaza pe farmecul de netagaduit al creatiilor marete si exuberante desprinse din basmele copilariei.


Iata cateva rochii stil printeasa realizate in atelierul nostru. Mai multe gasiti pe www.robeblanche.ro.







Iar acum si alte rochii stil printesa :





























In incheiere speram ca v-a placut primul articol din seria "Stiluri de rochii". Urmatorul stil va fi Rochia in A.

Ati purta o rochie stil printesa in ziua nuntii? 
Ce va determina sa alegeti o astfel de rochie?









2 comentarii: